תוצאת בדיקת אולטראסאונד שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/05/2015 | 16:55 | מאת: יס

שלום רב לפני שנה עשיתי אולטראסאונד שד ונמצא גוש בשד ימין בקוטר 9 ממ עשיתי ביופסיה בעקבות טיפולי פוריות והוא שפיר כיום לאחר שנה עשיתי שוב אולטראסאונד כמעקב והגוש הינו בקוטר 1.1 סמ עם גבולות סבירים האם יש צורך לחזור לכירוג להמשך מעקב? תודה

31/05/2015 | 17:13 | מאת: יס

הגוש לפי ביופסיה הוא פיברואדנומה

יס שלום פיברואדנומה אשר התנתה בשנה שלמה ב 2 מ"מ אינה בעיה אשר צריך "לעקוב אחריה" כמובן שחסרים הרבה נתונים למשל גילך , כמה פעמים כבר ראו את אותה פיברואדנומה וכו כך שהתשובה היא כללית ואינה אישית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד