הפרשה מהפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/05/2015 | 05:07 | מאת: טלי

שלום, אני בת 32, אמא לילד בן שנה. הנקתי עד גיל ארבעה חודשים. כעת מנסה להיכנס שוב להריון עם שילוב של גלולות פרוגסטרון וגינליות עקב שלב לוטאלי קצת ורמת פרוגסטרון נמוכה אחרי הביוץ. זה השבוע הראשון שאני נוטלת את הגלולות כאשר גם בהריון הראשון טופלתי באותו אופן. שאלתי היא: בלחיצה על הפטמה יצאה הפרשה נוזלית אפורה ושומנית. האם זה אמור להדאיג? אודה לתשובתך!

טלי שלום כדי לענות על שאלתך צריך לבדוק אותך אנא פני לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד