גוש בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/05/2015 | 18:09 | מאת: קרן

בת 45 אשתקד בצעתי בדיקת US לשד נמצא גוש 0.4 סמ barids 3. בוצע ביופסיה והתוצאה תקינה. בדיקה חוזרת מהשנה באותו מקום רק שהפעם 0.5 סמ ונרשם barids 2.מוגדר, היפואקוגני, נדגם בטרוקט והוגדר כשפיר האם לאור העובדה שאשתקד הוצא חלק בביופסיה הגוש לא אמור היה להצטמק? והאם נדרשת התערבות כיררוגית

קרן שלום מה שאת מתארת זה גוש שפיר שגם הוכח בביופסיה שהינו שפיר. הוא לא צריך לקטון כתוצאה מהביופסיה , אך עצם העובדה שהוא לא גדל בתקופה האחרונה ומראהו מספיקים כדי לקבוע שהינו שפיר ואינו סיבה לדאגה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד