כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/05/2015 | 12:01 | מאת: חן ח

דר' שלום רב. אני מתקרבת לגיל 25. עליי לציין שלא קיימתי יחסי מין בערך 9 חודשים. כבר למעלה מ4 שנים לפחות אני תחת גלולות בשם פלורט אשר מסדרות לי את המחזור ומקלות על כאבי המחזור. נותרו לי בחפיסה עוד 7 גלולות לנטול. לאחרונה על אחרי תקופה מסויימת בערך כל שבועיים מתחילים לי כאבים בחזה בכל החזה לא רק בפטמות אבל גם בפטמות במשך 4-5 ימים. עכשיו החזה כואב לי. אני מרגישה שהם כבדות וכואבים לי שאני נוגעת בהם או כשאני רצה ומתעמלת או יורדת מדרגות. עליי לציין שזה כאב שאפשר לסבול אבל זה עדיין כואב ומכביד עליי לפעמים. רציתי לשאול ממה זה קורה? למה זה קורה? האם זה קשור לגלולות? האם זה מסוכן? אשמח לתשובתכם. תודה רבה ושבוע טוב חן.

שלום חן קרוב לודאי שאין לכאב קשר ישיר לגלולות כשם שלהרבה נשים יש מדי פעם כאבים בחזה מסיבות הורמונליות זה קורה גם אצלך אין מקום לדאגה, ממליץ להתיעץ עם כירורג שד בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד