ניתוח בעקבות דלקת בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/05/2015 | 14:11 | מאת: שרונה

שלום רב! חודש שעבר עברתי ניתוח בעקבות דלקת בשד, לשמחתי השבוע קבלתי את תוצאות הביופסיה והכל תקין תודה לאל , שאלתי, כשלושה שבועות לאחר הניתוח התחילה לצאת הפרשה שקופה צהבהבה מהשד, כמובן הרופא בדק אמר ענין טבעי, עודף נוזלים שהגוף לא יכול לספוג, שאלתי , האם זה תקין ? כמה זמן זה יכול להימשך , האם אין טיפול ? ומה סמן החלמה באופן כללי, יש ימים שקטים, יש ימים שיש רגישות ? האם זה תהליך החלמה טבעי ? אודה מראש עבור תשובתך .

שרונה שלום קשה לצפות בדיוק כמה זמן יארך תהליך הריפוי למנתח שלך שראה מצבך קודם הניתוח יש הערכות בד"כ יותר מדויקות מאשר לנו שלא ראינו אותך בברכה ד"ר תמי קרני

06/05/2015 | 16:05 | מאת: שרונה

ניתוח שד יכול לגרום לבעיות הורמונליות ? שוב עברתי כריתה חלקית בעקבות דלקת . אודה מראש עבור תשובתך.

מנהלי פורום בריאות השד