דלף משתל בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

28/04/2015 | 08:42 | מאת: תמי

עברתי לפני מספר שנים הגדלת שדיים. שגרתי שעשיתי לפני כמה ימים אובחן סיליקון חופשי בבית שחי שמאל, והפניה לMRI. שאלתי האם זה מסוכן? האם סיליקון יכול להסתובב חופשי בכל הגוף? אני נוסעת לחו"ל בעוד כשבועיים האם אין בעיה בטיסות או במקומות גבוהים שבהם אהיה. תודה על התשובה , אני מודאגת וחושבת אולי לבטל את הטיול .

תמי שלום אני מציעה להפגש ולשאול שאלות אלו את המנתח הפלסטי אשר ניתח אותך. חשוב הכמות הפיזור איכות החומר כדי לענות על שאלותיך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד