כאב בית השחי ושד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/03/2015 | 20:51 | מאת: מיכל אוזל

מזה מס' ימים יש לי כאב באמצע בית השחי שמשפיע על כל חזה ימין . ועייפות יתר . אשמח לקבל מאין הבחנה ובמידת הצורך יפנה לטיפול . לאחרונה הרגשתי מאוד לא טוב והפנו אותי להרבה בדיקות הכל תקין ושללו היריון . תודה רבה .

שלום כאבים בבית השחי אינם מדאיגים, לעתים ישנה גדילת רקמת שד גם בבית השחי וכשם שהשד כואב גם בית השחי רגיש מציע להתייעץ עם כירורג שד לגבי העייפות , שקרוב לודאי אינה קשורה לבית השחי, מציע לפנית לברור לרופא המשפחה חג שמח דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד