אטרומה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/03/2015 | 19:21 | מאת: נגה

שלום, הייתי בבדיקה לפני כחודש בעקבות גוש קטן בשד ימין למטה (בחיבור לגוף). הכירורג אבחן כאטרומה והמליץ להוציא. לדבריו זו פעולה כירורגית פשוטה שנעשית בקופת החולים עצמה ובכל זאת, אני חוששת. דחיתי ודחיתי אבל בימים האחרונים התחיל לכאוב ולהפריע לפעולות יומיומית. היכן אוכל למצוא עוד מידע על הפעולה/ניתוח הזה? תודה!

שלום מדובר כנראה בגושיש תת עורי שקשור לטפולות העור ולא לשד יש הורייה להסירו כדי להימנע מזיהומים הניתוח פשוט מאד ובד"כ ניתן להיעשות בהרדמה מקומית בברכה פפו

מנהלי פורום בריאות השד