תוצאות בדירת ממוגרפיה+סונר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/03/2015 | 21:56 | מאת: אור

אבקש את חוות דעתך ,בת 44 ביצעתי בדיקה שגרתית של ממוגרפיה +סונר בממוגרפיה בשד שמאל גושים בריקמה הרכה: .UOQ - קישרית: 0.9 ס"מ, ברביע עליון חיצוני ממצא כנראה שפיר. - BIRADS : 3 לא נראו הסתיידויות פתולוגיות. . רקמה פברוגלאנדולארית - תקינה. צל העור והפטמה - תקינים. רושם : קשרית כמתואר . - BIRADS : 1 . ממצא כנראה שפיר - BIRADS : 3 סונר): תבנית סונוגרפית תקינה ציסטות : בגודל עד 0.5 ס"מ פזורות בשד. ממצא שפיר. - BIRADS : 2 בית שחי תקין. ממצא שפיר - BIRADS : 2

שלום מדובר כנראה בממצא שפיר שדורש מעקב בלבד יש להתיעץ עם כירורג שד ולהמשיך אצלו במעקב בברכת חג שמח דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד