תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/02/2015 | 16:31 | מאת: מיכל

אשמח לדעת מה המשמעות ביחס לנשים בגילי? (29) זה גדול יחסית? צריך להוציא? פעם ראשונה שאני מתמודדת עם דבר כזה. תודה שד שמאל: ממצאים אחרים - שעה 2 התאגדות פיברוטית מישושית עם תבנית סונוגרפית תקינה. ציסטות בודדות בקוטר עד 0.7 ס"מ . ממצא כנראה שפיר. - BIRADS : 3 בית שחי תקין. שד ימין: תבנית סונוגרפית תקינה. ציסטות : 0.8 ס"מ . - שעה 10 ממצא שפיר. - BIRADS : 2 בית שחי תקין המלצות : מומלץ לחזור על בדיקת סונר בעוד 6 חודשים לשד שמאל

01/02/2015 | 16:33 | מאת: מיכל

אגב יש לציין כי יש רגישות מפריעה בשד שמאל וזה תמיד היה אבל מאז שהפסקתי גלולות לפני חודש הרגישות גברה ואפילו קצת כואב

מנהלי פורום בריאות השד