מבנה רקמת השד הוא בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולאר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/12/2014 | 18:05 | מאת: shoshana

שלום, עברית שלי לא טוב. יש לי סיפור משפחתי של אמא ואחותי, עשיתי ממוגרפיקה ו בוצע: מבנה רקמת השד הוא בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולאר 2 ACR, שד ימין ללא ממצא חשוד ושד שמאל,מבנה פקאלי אסימטרי ברביע פנימי - דרוש השלמה על ידי צילום LT CC SPOT, סיכום BIRADS 0. במידה והפניה הייתה בשל ממצא קליני / נמוש - יש לחזור לרופא מטפל. יש לציין שבדיקת הממוגרפיה מגלה רק כ-90% מהמקרים בהם יש בעיה רפואית. בבקשה אני מברזילת אפשר לתרגם במילים פשותים או ב PORTUGUESIT או ESPANHOL? תודה מראש

שושנה בוקר טוב לצערי אני לא יודעת פוטוגזית או ספרדית צריך לעשות צילום נוסף במכון הממוגרפיה וללכת לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

31/12/2014 | 20:32 | מאת: דיםדישמש

תודה ושלום שוב יש לי 5 שאלות עשיתי ממוגרפיקה ראשונה בסורוקה לפני שבועיים ושם יש לי תור רק עוד חודש. 1 - אפשר לעשות במקום אחר? במכון מאר ? שם יש תור עוד יומים? אני מאוד מאוד בלחץ! בסורוקה אמליצו לי לעשות רק שםת ו במכון מאר אמרו לי שלא משנה. 2 - אם אני עושה במכון מאר, יש בעיה האם יהיה צורך לעשות בסורוקה עוד פעם? 3 פעמים בזמן קצר? 3 - מזה אומר 2 ACR ? 4 - בנה פקאלי אסימטרימזה אומר? 5 - BIRADS 0. מזה? תודה רבה

מנהלי פורום בריאות השד