יש סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

10/12/2014 | 21:46 | מאת: ריקי

אני בת 29, נמצאת במעקב שד היות ואחותי הגדולה, מצד אבי, חלתה בסרטן השד בגיל 30 (דו-צדדי) וסבתי בסרטן הלבלב. לפני חצי שנה עשו לי ממוגרפיה ואולטראסאונד והכל היה תקין. לפני שבועיים הייתי אצל כירורגית שד לבדיקה שגרתית והיא מיששה "איזור לא סדיר" שהדאיג אותה והפנתה אותי ל-US. בהפנייה כתבה שהיא מבקשת ברור "שדיים סימטריים, רקמה פיברוציסטית דו"צ. שמאל- אזור לא סדיר רביע פנימי עליון. ימין- ללא גושים דומיננטים". הרופא שעשה את ה-US הרגיש את מה שהיא הרגישה, אבל לא ראה שום דבר חריג. אמר לי לחזור לבדיקה ידנית אצל הרופאה בעוד חודשיים ליתר בטחון... אני לא שקטה. מה זה הדבר הזה שהם מרגישים, אבל לא רואים? ומה אני אמורה לעשות עכשיו? אודה לעזרתכם

ריקי שלום נראה שאת מטופלת ע"י רופאים מיומנים. אם את מאד דאוגה נסי להקדים הביקור החוזר אצל הרופאה הכירורגית שלך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד