גוש בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/12/2014 | 17:56 | מאת: חן

שלום, אני בת 24, לפני שנה התחלתי להרגיש גוש בשד שמאל אך דילגתי לפני 3חודשים בערך התחלתי להרגיש אותו יותר והוא גדל אז החלטתי לעשות בדיקה ואחרי בדיקת אולטרה סאונד קיבלתי תשובה זו שד ימין: בשעה 8:00 הודגמה ציסטה בגודל 0.68 סמ שד שמאל: בשעה 6:00 הודגם גוש מוצק לובולרי בגודל 2.45 סמ. לסיכום: ציסטה בשד ימין birads-2 גוש מוצק בשד שמאל birads-3. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפענוח התשובה. תודה

רון שלום כדי לענות על שאלותיך צריך לבדוק אותך לראות צילומי האולטרה סאונד ולהחליט על מעקב או הוצאת הגוש המוצק הציסטה בגילך אינה בעיה רפואית אלא חלק ממבנה שד צעיר בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד