פיברואדנומות שגדלו תוך שנה פי שתיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

21/11/2014 | 17:58 | מאת: טלי

בת 25 לאחר אולטראסאונד וביופסייה נמצאו 2 פיברואדנומות שגדלו פי 2. לגודל של 1.5 ס"מ ולגודל 2.5 ס"מ. הרופאה שלנו בדעה להוציא בניתוח. מתלבטת האם ניתן להמתין ולעקוב ולא להוציא מיידית תודה

טלי שלום אני מסכים עם הרופאה שלך שכדאי להסירן בניתוח ייתכן כי אם הפיברואדנומה בגודל 1.5 סמ ברור שהיא שפירה ניתן גם לבצע ביופסיה ולעקוב אחריהן אך, אם ממילא עושים ניתוח עדיף להסיר את שתיהן, כמובן בצורה שלא תפגע בשד ובצורתו בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד