נפיחות וכאבים בבלוטות בבית השחי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/05/2009 | 13:52 | מאת: יאנה

כבר כשלושה- ארבעה חודשים בתקופה שלפני הוסת ותקופת הוסת אני מרגישה שהבלוטות בבית השחי נפוחות והן כואבות. אחרי הוסת הכאב נעלם ואז אני שוכחת מזה ולא יודעת אם הבלוטות נשארות נפוחות. האם יש לי סיבה לדאגה? חייבת לציין שאני בת 36 ובשבוע הבא יש לי תור לאולטרסאונד השד. לפרוטוקול- אימי נפטרה מסרטן השד.

שלום יאנה כאב שבא והולך סביב המחזור בד"כ אינו סימן למחלה. טוב שיש לך תור לאולטרה סאונד והייתי מוסיפה בדיקת כירורג/ית בשל סיפור אמא. כידוע לך את בסיכון מוגבר ולכן צריך ביקורות קבועות ע"י כירורג/ית ואולטרה סאונד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד