סמיכות בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/11/2014 | 09:35 | מאת: דלית

שלום, אני בת 51 ובשל גילי נשלחתי לבדיקת ממוגרפיה. בבדיקה נאמר לי שיש סמיכות בשד ולכן הופניתי לאולטרה סאונד. מה הסיבה שהופניתי לאולטרה סאונד והאם סמיכות יכולה להעיד גם על דברים מדאיגים?

דלית שלום סמיכות בשד מקשה על הדיוק של בדיקת הממוגרפיה ולכן אולטרסאונד יכול לעזור באיבחון גושים בשד אין זאת אומרת שיש בסמיכות , שהינה שכיחה, סכנה , אלא שהיא מחייבת מעקב מעט הדוק יותר בברכה דר פפו

10/11/2014 | 12:21 | מאת: דלית

תודה, העם עצם קיומה של סמיכות מגדילה את הסיכון, שהרי כתבת שהיא מחייבת מעקב מעט הדוק יותר? בבדיקה קודמת לפני מספר שנים לא ציינו את הסמיכות, האם ייתן שהיא נוצרה ומעידה על דבר מה?

מנהלי פורום בריאות השד