אבחנה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/11/2014 | 22:18 | מאת: aviva

לפני פחות מחודשים הזמינו אותי לעשות ממוגרפיה בניידת שהיתה בקופת חולים ושם נאמר לי שיש ממצע חשוד של נוזל שפיר לא קיבלתי הסבר מזה וביקשו ממני לבוא לביקורת בעוד חצי שנה-יש לציין שבמשפחתי אף אחד לא סובל מהמחלה מה עושים האם כדאי לקחת את עצמי וללכת לכירוג או לעשות בדיקה נוספת תודה

אביבה שלום אינני מבין למה הכוונה בממצא שפיר שהינו חשוד ברוב המקרים ציסטה עם נוזל הינה שפירה ואין צורך לבצע דבר אני מציע להתייעץ עם כירורג שד לגבי ההמשך בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד