תשובת ביופסיה מאקדח והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  בריאות השד

29/09/2014 | 19:52 | מאת: אלמונית

אני בת 48 - נמצאת המעקב במרפאת שד. הגעתי למעקב אולטראסאונד - כאשר הרופאה ראתה גוש ואני הרגשתי כאב בזמן הבדיקה. הוחלט על ביצוע ביופסיית אקדח - הלקחו שלוש דגימות. התשובה חזרה - הרופאה אמרה שהיא תקינה צריך רק מעקב עוד שישה חודשים חלק מבתשובה הבנתי שזה פיברואדנונה - גוש שומי Breast tissue showing focal fibroadenomastoid change אבל יש משפט שכלל לא ברור לי ונראה לי מחשיד - MILD TO MODEREATE DUCTAL HEPERPLASIA ומשפט בסוף שאומר שאין עדות לממאירות - NO EVIDENCE OF MALIGNACY IN RECIVED MATERIAL מה אני יכולה להבין מכך ??? מה מומלץ המשך טיפול ? הדעות חלוקות ואני מבולבלת. אני מבינה שהתשובה הכללית היא שזה תקין-שפיר אבל ......... אודה להתיחסותכם והמלצתכם , תודה

שלום התשובה של הביופסיה תקינה ואין בכך שום הסתייגות כולל החלקים ממנה שציינת תשובת רופאת הרנטגן נכונה במקרה כזה- מעקב בוד 6 חודשים בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד