פצעון בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

18/09/2014 | 11:29 | מאת: אורחת

לפני יומיים הופיע פצעון קטן על השד. כמו חצקון רק ללא השומן הלבן ,ליד אזור עם פריחה בכפל השד( רק בשד אחד הגדול יותר) האם יש לייחס משמעות או יכול להיות שזו דלקת מקומית של העור? נעשתה בדיקה אצל כירורג שד לפני כשבוע וחצי טרם הופעת הפצעון אבל כאשר הפקיחה הייתה,כמו יומיים לאחר מחזור עם מעט כאבים עד סוף המחזור בשדיים במיוחד בזה עם הפריחה,תודה!

שלום קרוב לודאי שמדובר בנגע עורי לא מסוכן אם הממצא לא ייעלם תוך חודש יש להתיעץ שוב עם כירורג שד בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד