נוזל מהפיטמות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/09/2014 | 16:16 | מאת: שרה

שלום אני בת 35 לידה אחרונה הייתה לפני 3 וחצי שנים וכבר כמעט שנתיים יוצא לי מהפטמות נוזל מוזר חייבת לציין שמהימני יוצא נוזל לבן והשמאלי שקוף כמו ג'ל עשיתי בדיקות דם והפרולקטין שלי תקין הייתי אצל כירוג לבדיקת שד בדיקה שגרתית אך לא העלתי בפניו על הנוזל אני סובלת מתת פעילות בבלוטת התריס ומטופלת בכדורים אך נאמר לי מהרופא המטפל שאין קשר בין זה לנוזל אשמח לדעת מה דעתך ומה עלי לעשות האם עלי לחזור לכירוג או לפנות לגורם אחר ומה זה יכול להיות כאשר הפרולקטין תקין תודה

שרה שלום אכן עליך לחזור לכירורג ולספר לו על ההפרשה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד