פיברואדנומה ישנה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/09/2014 | 21:05 | מאת: מחברת

שלום, לאמא שלי לפני כשנתיים התגלו 2 גושים בשד, גוש בכל שד. בבדיקת ביופסיית שד הממצאים אובחנו כ- פיברואדנומה ישנה. לפני האבחנה הנל אמא שלי עשתה מספר בדיקות ממוגרפיה ולא אובחן בו הממצא. האם ניתן לאבחן פתאום ממצא ישן לאחר מספר בדיקות ממוגרפיה?

מחברת שלום פיברואדנומות בד"כ מופיעות בשדיים בעשור השני והשלישי של החיים ונשארות שם אצל חלק מהנשים עד מאה ועשרים. צריך להסתכל בצילומי הממוגרפיה ולראות האם התמונות נראות אותו הדבר. בתשובה הכתובה יכול להיות שלא צוינו בעבר אולם היו שם כמובן שאם לא היו בתמונות והופיעו עכשיו הן לא ישנות בברכה ד"ר תמי קרני

14/09/2014 | 08:41 | מאת: מחברת

מנהלי פורום בריאות השד