נפיחות בשד שמאל יותר משבוע

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/08/2014 | 08:14 | מאת: יוליה

היי, לפני כשבוע קמתי עם תחושה מוזרה בשד שמאל, נפיחות וגרד. מיד הלכתי להיבדק ועשיתי בדיקות דם , נאמר לי שאין שום גוש והכל בסדר אולי עשיתי תנועה לא נכונה וזה יעבור , הופנתי למיון לבדיקות מעמיקות שם ביצעו אולטראסאונד וגילו שיש מעט נוזל בין השד לשתל וכנראה שהוא דלקתי מכיוון שבדיקת הדם הראת crp 4.9 ונתנו לי כדורים אנטי דלקתיים ולא אנטיביוטיקה מכיוון שאין חשש לזיהום, אני עומדת לסיים את הכדורים ה crp ירד אבל הנפיחות ממש לא... מה יכולה להיות הסיבה?!?! האם זו דליפה בשתל מה עושים?!?!

יוליה שלום נוזל כזה אינו דלקת בד"כ ואם אין חום או סימני דלקת אחרים אזי אין צורך בטיפול כדי לשלול פגיעה בשתל הבדיקה המועדפת הינה MRI של השדיים בברכה דר פפו

01/09/2014 | 11:24 | מאת: יוליה

רציתי לומר תודה על הייעוץ ולשאול כמה זמן להערכתך ייקח עד לביצוע הבדיקה? אני יודעת ש MRI זו בדיקה שלוקחת המון זמן להשיג אותה.... והנפיחות עדיין לא ירדה..... האם דליפה בשתל זה מסוכן לבריאות ? מסרטן? ומה הפתרונות...

מנהלי פורום בריאות השד