מבועתת HELP !!!

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/08/2014 | 16:09 | מאת: שרי

שלום רב, כארבעה ימים לאחר סיום המחזור החודשי, קיימנו "סקס יבש" (הייתי עם בגדים) מהלחץ נבהלתי ונטלתי פוסטינור לאחר יום. מאז אותו יום אני מרגישה בחילות, סחרחורות, כאבי ראש, כבדות בעיניים, משהו מוזר בגרון ובאוזן ימין, אני לא יודעת אם זה בראש שלי... אבל האם יש סיכוי שאני בהריון? ... חשוב לי להוסיף שמאתמול כואב לי נורא החזה, ובלחיצה על הפטמה יצא נוזל דביק בגוון לא ברור ... עשיתי שתי בדיקות הריון, שתיהן יצאו שליליות. לתשובתכם המקצועית בהקדם אודה..

25/08/2014 | 19:28 | מאת: דפנה

למבועתת שלום רב, ראשית' אני לא רופאה, ולא מתיימרת לתת ייעוץ רפואי. התשובה שלי מתבססת בעיקר על נסיון חיים, ועל התנסות אישית. ראשית, אין דרך בעולם להכנס להריון כאשר את לבושה, ועל אחת כמה וכמה אם גם בן-זוגך היה לבוש. גם שתי בדיקות שעשית מאשרות שאת לא בהריון, אז בעניין הזה את יכולה להיות רגועה לחלוטין. את פשוט לא בהריון. באשר לפוסטינור, חבל שלקחת אותו. מציעה לך לחפש בגוגל ולבדוק מהן תופעות הלוואי האפשריות. ייתכן שלק מהתופעות שאת מתארת נובעות מהכדור שלקחת. ייתכן גם שאין שום קשר. להרוג אותך הכדור הזה לא יכול. עובדה שניתן לרכוש אותו בלי מרשם רופא. אבל בעניין ההפרשה מהשד, אני במקומך הייתי ממהרת לקבוע תור לכירורג שד. ייתכן שזו התחלה של דלקת בשד, וחבל לחכות עם זה כי זה יכול להתפתח לכאבים, חום, ועוד. גם רופא משפחה יכול לרשום לך אנטיביטיקה, אבל כירורג, שמכיר את מבנה השד, עדיף לדעתי. בכל מקרה, אין סיבה להיות מבועתת, וגם אין טעם. זו גם עצה לחיים. את ההחלטות שאת עושה חשוב לעשות בלי לחץ' או לפחות, בלי לתת ללחץ לנהל אותך. בריאות שלמה !

מבועתת שלום דפנה ענתה לך תשובה חכמה, אני ממליצה לעשות כפי שהיא מנחה אותך בברכה ד"ר תמי קרני

26/08/2014 | 08:52 | מאת: שרי

תודה רבה לך, האכפתיות ממש ניכרת מהמילים שלך. אני באמת מקווה שהכל בסדר. שוב, תודה לך :-)

מנהלי פורום בריאות השד