ביופסיה לא במקום?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/08/2014 | 22:54 | מאת: אוה

לפני יומיים עברתי ביופסיה . יום למחרת כשהורדתי את התחבושת גיליתי שהדקירה נעשתה במרחק של כ-3 ס"מ מהגוש החשוד שהתגלה במישוש . הגוש הוגדר בשעה 12 בעוד הדקירה נעשתה בשעה שתיים-שלש . ( גם הרופאה שביצעה הביופסיה רשמה שעה 12 ) -האם יש לכך הסבר הגיוני?

אוה שלום בדרך כלל על מנת להגיע לגוש ממנו רוצים לקחת ביופסיה חיבים לעשות דקירה בעור במרחק כ3 ס"מ מהמקום. על הגוש עצמו שמים את מתמר האולטרה סאונד. בכל מקרה לגביך ספציפית אם אינך בטוחה אני מציעה לחזור ולשאול את מבצע הבדיקה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד