בדיקת שד אצל כירורג

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/08/2014 | 18:45 | מאת: גלית

שלום, עשיתי בדיקת שד אצל כירורג ואלה הממצאים: שדיים סימטרים ללא ממצא חשוד בעור או בפטמות, בשד ימין רביע חיצוני תחתון אזור של התאגדות פיברוטית בגודל של כ2 ס"מ שאינה קיימת בשמאל. שאר הבדיקה ובתי השחי ללא כל ממצא. הרופא הפנה אותי לממוגרפיה למרות שהסביר שזה לא מסוכן ושכחתי לעדכן אותו כי יש סיכוי שאני בתחילת הריון, רציתי לשאול האם לאור הממצאים מומלץ לבצע ממוגרפיה למרות שיש סיכוי שאני בתחילת הריון? אודה לתשובה מהירה

גלית שלום אם את בהריון אפשר להסתפק בבדיקת אולטרה סאונד לאיזור אותו רוצה לראות הכירורג. בברכה ד"ר תמי קרני כירורגית

מנהלי פורום בריאות השד