גלולות וחזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/08/2014 | 12:00 | מאת: אריאל

שלום, משהו קצת לא אולי לא קשור לפורום אך אשמח לתשובה אם ידוע לכם. אני נוטלת גלולות דיאנה כמה חודשים בודדים, פחות מחצי שנה ושמתי לב שעליתי קצת במשקל, 4 קילו עם התחלת הגלולות. והחזה גדל גם. אם אני אעשה דיאטה ואוריד את מה שעליתי, החזה יחזור להיות כפי שהיה קטן יותר? או שבגלל ההורמונים של דיאנה הוא ישאר גדול? תודה

שלום לא תמיד יש קשר בין עלייה במשקל לשינויים בגודל החזה , כך שלא ברור מה יקרה עם גודל החזה לאחר דיאטה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד