MRI ומחזור

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/07/2014 | 19:07 | מאת: דורית

שלום רב ותודה מראש על התייחסותכם, עליי לבצע בדיקת MRI לאחר שלא ביצעתי אותה כמעט שנתיים בגלל הריון והנקה והייתי רוצה לבצעה כמה שיותר מוקדם הן מכיוון שלא נבדקתי הרבה זמן והן כי ברצוני להרות שוב. מכיוון שישנו צורך לבצע את הבדיקה שבוע עד שבועיים מתחילת המחזור והמחזור שלי איננו סדיר רציתי לשאול: אם אטול הורמונים להקדמת המחזור (כמו Primolut nor) האם זה יכול להשפיע על תוצאת הבדיקה או על רקמת השד? אני יודעת שקיימת האופציה לקחת גלולות אבל אז עליי לחכות למעשה עד המחזור הבא וכך לפספס חודש ויש באפשרותי לבצע את הבדיקה בסוף אוגוסט. מקווה שלא הכברתי מדי במילים ושאלתי הובנה. המון תודה!

דורית שלום קודם כל אין סיבה לבצע MRI כבדיקה שגרתית לסקירה אם את מעונינת לבצע בדיקה זו אני משער שיש לך סיבה ספציפית לביצועה נכון שיש השפעה למחזור הווסת , אני מציע לקחת גלולות ובהתאם לבצע את הבדיקה - ורק אם אכן יש צורך אמיתי לבצעה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד