שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/07/2014 | 18:04 | מאת: שאלה חשובה

אני בת 20 והתחלתי השבוע לקחת גלולות מסוג מינס, ומאז אני מרגישה כאילו שהשדיים גדלו טיפה, קצת כואבים וקשים כזה, לא יודעת להסביר.. האם זה תקין וזה בגלל ההורמונים בגללולה וכו? או שזה חריג ויש להםסיק עם הגלולות ולבדוק את זה?

שאלה חשובה אכן שאלתך חשובה והיא צריכה להיות מופנית לגניקולוג/ית אשר נתנו לך הגלולות. זאת תופעת לואי של גלולות קיימת יותר או פחות בגלולות שונות וזה עולם הידע והתכן של הגניקולוגים בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד