זרמים בפטמה/ גרד ורגישות הפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/06/2014 | 21:49 | מאת: אפרת

היי, אני בת 25, רווקה ללא ילדים ובחודש האחרון (בערך) התחלתי להרגיש זרמים פנימיים בפטמה בשד ימין למשך כמה ימים, שלאחריהם (בפרקי זמן לא רציפים), באותו השד יש לי רגישות גבוהה וגרד שכרגע לא עוזב אותי יותר מיום. ניסיתי להתקלח ולהחליף בגדים (למקרה שמדובר באלרגיה לאבקת כביסה כלשהי), אבל כרגע המצב נשאר כמו שהוא. אשמח לחוות דעת רפואית ליתר ביטחון. תודה.

אפרת שלום לפעמים תחושות כאלו קיימות עם השינוי הטיבעי במחזור החודשי או כתגובה לשינויים בגלולות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד