בדיקת שד אצל כירורג

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/06/2014 | 21:16 | מאת: תמר

שלום רב ותודה מראש, אני בת 60 נבדקתי אצל כירורג (אחרי ששנים לא נבדקתי)מכיוון שחששתי בבדיקה עצמית שיש לי איזה גוש בשד. הכירורג בדק אותי היטב ואמר שהכל בסדר. תודה לאל. (לפני שנה עשיתי ממוגרפיה ו-u,s וגם הכל בסדר. הרופא מימש את השד מאד ביסודיות והרבה זמן יחסית, לחץ עליו כאילו הוא בצק. שאלתי היא, האם ממימוש חזק ולחיצות חזקות יכול להיגרם נזק לשד? האם דווקא הלחיצות האלה יכולות לגרום לגוש בחזה? וסליחה מראש על השאלה והבורות. תודה רבה, תמר.

תמר שלום אם נעשתה בדיקה כירורגית כפי שמלמדים אותנו הרופאים במהלך לימודינו והתמחותינו אין לי ספק שהבדיקה לא מיצרת מחלות אלא רק מאתרת אותן אם הן קיימות. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד