כאבים בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

10/06/2014 | 13:35 | מאת: שרון

שלום רב- מזה כשבועיים יש לי כאבים בשד ימין. הכאבים באים והולכים.ואמש החריפו לא פסקו כולל היום תחושת גרד בפיטמה,ומעין דקירות אין הפרשות או שינוי בצבע. אני לא בהריון, ילדתי לפני שנתיים {אם רלוונטי} אודה על תשובתכם בהקדם מה זה יכול להיות? תודה רבה

שרון שלום כאבים בשד יכולים להופיע כחלק מהשינויים טרם מחזור חודשי ובדרך כלל מוקלים אחרי היום הראשון של המחזור, לפעמים עקב דלקת בשד, או סיבות שונות. המלצתי אם הכאב עז השד נפוח ואדום גשי לבדיקת רופא . אם הכאב עמום חכי לדמם המחזורי הקרוב ואם אין הקלה בכאב גשי לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד