קשרית

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/06/2014 | 12:29 | מאת: ליאת

דר קרני שלום, שוב לגבי הקשרית. אני רוצה להבין יותר טוב - הרופאה ב us אמרה שזו כנראה דלקת בשד, אולי קשורה להריון והפלה טבעית שעברתי שבוע לפני האולטרסאונד. האם סביר שתיווצר דלקת בשד בשל הריון? ואם לא, ממה זה נוצר? האם זה מעמיד אותי בסיכון גבוה יותר? כבר קבעתי תור לכירורג שלי, אבל עד אז אני מודאגת ורוצה להבין טוב יותר את הנושא. תודה מראש.

ליאת בוקר טוב זה לא מעלה את הסיכון שלך לחלות בסרטן שד טוב שקבעת פגישה אצל הכירורג שלך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד