פצעון על העטרה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/05/2014 | 13:36 | מאת: שושה

שלום. לפני יומיים הרגשתי כמו דקירה בעטרה. הייתי בטוחה שיש לי שם קוץ או משהו דומה. ההרגשה הזו של דקירת קוץ נמשכה יממה ובסופה גיליתי מעין פצעון בגודל של סיכת ראש על העטרה זה לא פצעון בולט כי אם שטוח. כמו עקיצה שגירשו אותה. זה כואב למגע. אני לחוצה מאד! האם זה יכול סימן לסרטן שד או לסרטן מסוג פאדגט? אני בת 36 בריאה עם 2 ילדים

01/06/2014 | 00:23 | מאת: שושנה

ה"פצעון" הוא אפילו לא פצעון. זה נראה כאילו נדקרתי שם ממחט. זה אפילו לא בגודל של ראש של סיכה זה יותר קטן ממש בקוטר של קצה של קוץ ובמישוש אפילו לא מרגישים את זה כי זה לא בולט כלל. מה שכן זה מעט כואב כשנוגעים בזה. יש לציין כי אין כאבים בשד ובבדיקה שעשיתי לעצמי ב"ה אין גושים מחשידים. זה איתי כבר יומיים ולא מחמיר ב"ה אך גם לא נרפא. האם זו תופעה מוכרת? האם צריך בדחיפות להגיע לכירורג שד? ואיזה בדיקות לבקש שם? מחילה על ה"חפירה" אך אני פשוט בהיסטריה.

מנהלי פורום בריאות השד