עיוות בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/03/2014 | 16:39 | מאת: דבי

אחותי בת 49 ואני ממש דואגת לה כבר כמה שנים יש לה עיוות בצד שמאל - בהתחלה לא היה נורא ומפחיד כל כך היה עיוות קטן שקיווץ את השד מתחת לפיטמה אך עם השנים (כ 4 שנים לערך) פשוט העיוות הלך והחמיר עד כדי כך שכבר לא רואים בכלל שזה שד ולא רואים פטמה , וזה פשוט מפחיד - מה עושים עם היא לא מעונינית לגשת לרופא , לא מוכנה בשום פנים ואופן לגשת לרופא שיסתכל על זה האם זה משהו שעשוי להיות מסוכן - אודה להתיחסותך בהקדם

דבי שלום לםי תאורך אכן אחותך חייבת לעבור בדיקה כירורגית. נסי לשכנע אותה לגשת לרופא או רופאה כדי להקל על דאגותיה. אם תכשלי אולי כדאי להציע לה טיפול נגד חרדה דרך רופא המשפחה ואז תסכים לפנות לברור ובמידת הצורך טיפול בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד