כאבים והפרשות בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/03/2014 | 12:51 | מאת: רוית

שלום וברכה, יש לי כאבים בשד ימין מסביב לפיטמה. השד מרגיש גושני יותר באיזור הפיטמה, הכאב מזכיר גודש של חלב בהנקה (סיימתי להניק את בני לפני שנה) אתמול במקלחת ראיתי שיוצא לי נוזל שקוף מהפטמה. רופאת משפחה שלחה אותי לכירוג שד. יש לי תור רק בעוד חודש.. אני מאוד מודאגת. ממה זה יכול להיות?

רוית שלום יכול להיות דברים שונים כמובן שיש צורך בבדיקה כירורגית על מנת לדעת מה זה באמת. פרק זמן ההמתנה עד הפגישה עם הכירורג הוא נכון כי מחזור נוסף אולי ישנה את התחושה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד