וריד מורחב

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/03/2014 | 11:39 | מאת: חיה

שלום בת 56 . על גבי השד נמצא וריד מורחב שיורד מאמצע השד, עובר דרך הפטמה ופונה ימינה לרוחב השד. הוריד לא בולט כגבשושית אלא נראה יותר על רקע השד כפס כחול מודגש. לפני שבועיים ביצעתי mri של השדיים שהיה תקין. ברקע נון הודקינס לימפופה שנתגלתה במדיאסטינום . בהפוגה כבר 23 . מי שהעיר לי על כך הוא בעלי ששם לב. האם יש מקום לדאגה?

חיה שלום אם הוריד חדש מומלץ בדיקה כירורגית של השדיים לראותו. אני ממליצה שתביאי איתך לבדיקה את צילומי הMRI ממוגרפיה וUS אשר נעשו לך . גם תשובות ככתובות וגם דיסקים בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד