בלחץ

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/02/2014 | 13:47 | מאת: ר.

שלום דר נכבדה, עברתי בדיקת ביופסיה בשד לפני שישה ימים. שאלתי את הרופא אם הוא יכול לזהות האם מדובר במשהו מסוכן. הוא ענה לי שזה נראה לו כמשהו שומני ציסטי אבל לא היה סגור. שאלתי היא: האם הרופא יכול לזהות מה הוא הוציא? והאם היה משהו מסוכן היו מתקשרים אליי כעבור שלושה ימים? והתשובה הארוכה תלוייה רק בבירוקרטיה? תודה רבה

רץ הרופא יכול למסור תשובה פתולוגית רק לאחר שקיבל אותה מהמעבדה. זמן העבודה במעבדות השונות שונה, ובדרך כלל קשור בעומס העבודה, בתהליכים שצריך החומר לעבור ולא בחומרת או קלות הבעיה הספציפית של הנבדק בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד