תוצאות ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/01/2014 | 16:45 | מאת: חנין

שלום לך ד"ר אני רוצה בבקשה הסברים לתוצאות של ממוגרפיה שעשיתי אני בת 34 עם עבר משפחתי של 3 דודות שחלו בסוגים שונים של הסרטן אחת שד השנייה ריאות השלישית רחם אני בדרך כלל בריאה נוטלת תרופות מזה 13 שנים אבל ברור שהיו כמה הפסקות בגלל הריונית (3) ומעט כולסרול ושומנים גבוהים קצת התוצאות ברביע עליון חיצוני UOQ סמיכות אסימטרית קרוב לוודאי פרינכימלית BIRADS 3 ממצא כנראה שפיר בדיקת סונר תקינה חשוב לציין כי הופניתי לעשות ממוגרפיה בשל כאבים עזים בשד שמאלי רק וההמלצה הייתה ביקורת ממוגרפיה בעוד 6 חודשים והמשך בירור לפי שיקול קליני אודה לך על תשובתך

חנין שלום לצורך תשובה כה ספציפית צריך לבדוק אותך ולראות צילומים אנא קיבעי תור לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד