גוש בשד שמאל אצל גבר בן 22

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/01/2014 | 22:04 | מאת: ירון

שלום כבר מזה תקופה שאני מרגיש גוש מאחורי הפטמה השמאלית. כאשר אני לוחץ עליו אני מרגיש תחושת אי נעימות. גם בשד ימין אני מרגיש גוש אולם לתחושתי הוא קטן יותר וגם לא מלווה באי נעימות. הייתי אצל הרופא משפחה שלי והוא נתן לי הפניה לאולטראסאונד, לצערי בגלל התור היא נקבעה לעוד חודש. רציתי לדעת האם יש סיכוי שמדובר בדבר חמור או שזה דבר נפוץ, האם סביר להניח שאצטרך גם לעשות ביופסיה וכו? האם מקבלים את התוצאות במקום או שלוקח זמן לעבד אותם? עכשיו להמתין חודש די מורט עצבים...

ירון בוקר טוב זאת תופעה הנראית לפעמים אצל גברים צעירים . לפעמים רואים זאת עם נטילת הורמונים או סטרואידים מסיבות שונות. נראה לי סביר בהחלט להמתין חודש בתור לUS אין דחיפות . יחד עם זאת אני מבינה את המתיחות שלך אולם מבחינה רפואית זה לא דחוף בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד