בדיקת אלטרא סאונד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/01/2014 | 08:41 | מאת: ויקי

שלום, אני בת 67 עם רקע משפחתי לסרטן שד, מבצעת מעקב קבוע ממגרפי ו- us . להלן תוצאות בדיקת us האחרונה: שד ימין - תקין שד שמאל: באזור הפטמה רושם לדוקטים מורחבים עם תוכן בעלי סמיכות מעורבת, BIRADS 3 הודגמו ציסטות פשותות מפוזרים בשד עד 1.0 ס"מ DIRADS 2 . לא הודגם גוש סולידי, בית שחי תקין אסמח לקבל הסבר ,האם יש חשד לגידול בממגרפיה הדוקטים תקינים תודה

ויקי שלום מהתשובה הכתובה קשה להבין במה המדובר אנא גשי לבדיקה כירורגית עם דיסק הצילומים ויסבירו לך על הצילומים בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד