קשרית קטנה ובלוטות לימפה דו צדדיות עם שער שומני שמ

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/01/2014 | 10:15 | מאת: חנה

עשיתי u.s שד וכתוב בצד שמאל קשרית בגודל 049 ס"מ מראה סונוגרפי שפיר birds 3. בלוטת לימפה בצד ימין ובבצד שמאל גודל 1.4ס"מ עם שער שמור מראה סונוגרפי שפיר.לסיכום בהמלצות המשך מעקב בעוד 6 חודשים.למה הכוונה בלוטות לימפה עם שער שומני שמור?

09/01/2014 | 09:52 | מאת: חנה

שכחתי לציין שאני בת 59 נמצאת במעקב ללא סיפור של סרטן שד במשפחה.בדיקת מאמוגרפיה תקינה ואין שום ממצא

חנה שלום הכוונה בבלוטות לימפה עם שער שומני שמורכי מדובר בבלוטת לימפה תקינה לחלוטין סוף שבוע נעים ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד