הפרשה מהפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/12/2013 | 23:02 | מאת: שירה

אני נוטלת גלולות מסוג סיזוניק עקב כאבי מחור בלתי נסבלים. כחלק מבדיקות מעקב שיגרתיות הופניתי לבדיקת שד ע"י כירורגית שד שתבוצע בעוד חודשיים וחצי. בגלל התור שנקבע לי התחלתי להתעניין בנושא ובעקבות המלצות באינטרנט התחלתי "לבדוק" את השדיים שלי פעם בשבוע. לפני כשלושה שבועות ראיתי על הפטמה הימנית טיפה של נוזל שקוף. הטיפה הייתה כ"כ קטנה שחשבתי שזה תעתוע של האור. כיוון שלא הייתי בטוחה בדקתי שוב יומיים אח"כ, והפעם טיפה באותו הגודל (קטנטנה עד כמעט חוסר יכולת להבחין בה) הופיעה לאחר "סחיטה" של הפטמה. חזרתי על הבדיקות כל כמה ימים, כשלפעמים הטיפה מופיעה אחרי סחיטה ולפעמים לא. היום, לאחר "סחיטה" הופיעה טיפה יותר גדולה מהפעמים הקודמות... האם זה נורמלי?

שירה שלום ראשית לגבי בדיקות שד עצמיות - הן נמצאו כמיותרות במחקר אשר נערך עם 267000 נשים בסין גם כאשר חשבנו כי יש בהן צורך דובר על פעם בחודש הממצא שמצאת סובל דיחוי ברור ד התור אשר נקבע לך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד