הסתיידויות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/12/2013 | 17:33 | מאת: נורית

שלום לכם, בבדיקת הממוגרפיה נמצא הסתיידויות עדינות וגסות, הרבה.. מראה שפיר וזאת ב 2 הצדדים שאר הפרמטרים- תקין, רופאת המשפחה שלחה אותי לאולטרסאונד שד ואח"כ לבדיקת כירורג שד.. מה זה אומר? יתכן בעייה ב2 הצדדים, ??? חשוב לציין שיש לי תסמונת קרסט- סקרלורדרמה מוגבלת שאחד המאפיינים שלה זה הסתיידויות, האם יתכן שיש קשר בין הממצא לתסמונת? קבלתי תור לאולטרסאונד שד לעוד כחודשיים, האם כדאי לזרז את התור? מה הסיכוי לממאירויות במצבים שכאלו אודה לתשובתכם בברכה נורית או

נורית בוקר טוב שאלותיך מאד אישיות ומאד ספציפיות לא ניתן לענות עליהן מבלי לבדוק אותך ולראות הצילומים אני מציעה לגשת לבדיקה כירורגית ולדון עם הכירורג/ית על שאלותיך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד