תוצאות us שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

28/11/2013 | 21:39 | מאת: דור5

ערב טוב אני בת 51 בבדיקת אולטראסאונד קיבלתי את התוצאה הבאה: בשד ימין לא נצפה גוש סולידי או מיסטי לסיכום, מימצא בשד ימין נראה כמו oil cyst בשד שמאל הודגמא ציבור בקוטר 0.85 סמ בשעה 3 בשעה 11 הודגמה קשרית תת עורית היפואיקואית ברקמה הרכה בקוטר 0.86 סמ בעלת גבולות מוגדרים לסיכום: ציסטה בשד שמאל כמתואר, boards 3 אודה על קבלת פירוש והתייחסות לממצאים הנל.

דור 5 בוקר טוב שאלתך מאד אישית פרטנית לגביך , המקום לתשובות כאלו הן בפגישה אישית עם בדיקה כירורגית עיון בצילומים ושיחה אישית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד