ניתוח להסרת גוש שפיר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/11/2013 | 18:25 | מאת: סימה

ערב טוב, נקבע לי ניתוח להסרת גוש שפיר משד ימין לדצמבר. ביקשתי מהרופאה שלי לדעת אם ניתן כבר באותו הניתוח לשלב גם הגדלת חזה. היא טוענת שזה מסבך את הניתוח ולא מומלץ. האם זה אכן כך? האם כדאי קודם כל להסיר ולאחר מכן לעבור את הניתוח, או שפשוט לשלב כבר את שני הניתוחים ביחד?

סימה שלום באופן עקרוני כאשר מוציאים גוש מהשד במגמה לבדוק מה טיבו עדיף לא לעשות ניתוחים קוסמטיים באותה הזדמנות. לפעמים כאשר ברור טיבו של הגוש ניתן לשלב בברכה ד"ר תמי קרני

01/12/2013 | 10:08 | מאת: סימה

באולטרסאונד האחרון שעשו לי אמרו שהוא שפיר

מנהלי פורום בריאות השד