שאלות לגבי השד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/11/2013 | 13:36 | מאת: א

אני בת 16 ויש לי 2 שאלות. פחות או יותר מאז שהתפתחו לי השדיים, הפטמות שלי שקועות טיפה פנימה. כלומר, הן בולטות החוצה כמו פטמות רגילות, ובאמצע יש פס דק לרוחב שהן כאילו 'נכנסות' אליו.מזה יוצא שהן גם קצת סדוקות, ולא ממש חלקות. האם זה נורמלי? מצריך בדיקה? זה כבר מס' שנים ככה. עוד משהו זה שאני לא ממש יודעת איך שד אמור להרגיש. לדוגמא כשאני לוחצת חזק על השדיים שלי אני מרגישה שיש משהו 'קשה' מבפנים ומסביבו השד רך. זה ככה בשני השדיים ובאותו הגודל. זה אמור להרגיש ככה?

א שלום אם את זוכרת כך את השדים מאז ומתמיד אזי זה המבנה התקין אצליך. לגבי שאלותיך , גשי לבדיקה כירורגית ואז יאמרו לך אם זה תקין ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד