כאב בפטמות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

06/11/2013 | 17:44 | מאת: ענת

שלום, אני בת 40 וחצי. חשה בימים האחרונים כאב בפטמות במיוחד כשאני בלי חזיה. הילד הקטן שלי בן 4 והפסקתי להניק כבר לפני 3.5 שנים. מה יכולה להיות הסיבה לכאב? לאיזה רופא עלי ללכת אם זה ממשיך? תודה

ענת שלום מומלץ לגשת לבדיקה כירורגית לאחר מחזור וסת אחד אם הכאב לא יחלוף בברכה ד"ר תמי קרני

07/11/2013 | 10:35 | מאת: ענת

תודה על התגובה המהירה. הייתי בבדיקה כירורגית לפני שהתחיל הכאב. בגלל שאני עם התקן( מירנה) אינני יודעת מתי המחזור....בכל מקרה אחכה עוד כמה ימים ונראה. שוב תודה ענת

מנהלי פורום בריאות השד