דלקת בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/10/2013 | 11:06 | מאת: מיכל

שלום, בת 25, אובחנתי לפני מספר ימים עם דלקת בשד השמאלי (לא מניקה) רשמו לי אנטיביוטיקה ציפוויט 500, 4 פעמים ביום למשך שבוע. אני אחרי 3 ימים מלאים של אנטיביוטיקה וישנו שיפור מסויים בכאבים אבל לא משמעותי, וכמו כן הנפיחות והאודם סביב הפטמה לא קטנו. האם זה נורמלי והגיוני? או שעלי לפנות לרופא להחליף אנטיביוטיקה?

מיכל שלום אכן אם לא השתפר המצב רצוי להחליף אנטיביוטיקה ולבדוק האם יש אבסס באיזור לניקוז. כן גשי לבדיקה חוזרת בהקדם בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד