תוצאות ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/10/2013 | 18:45 | מאת: בתיה

שלום, אני בת 50, ערכתי בדיקה שגרתית לגילוי מקדים. הכל נראה תקין מלבד המשפט הבא שבגינו נשלחתי לUS יצויין אני לוקחת אביאנה כבר חצי שנה בגלל גלי חום קשים מאד. אין הסטוריה משפחתית לסרטן השד. הממצא: שלום, סמיכות אסימטרית ברביע חיצוני עליון של השד, קרוב לודאי ריבוי רקמה פיברוגלנדורית. אשמח להבהרה קצרה ותודה מראש תודה

בתיה שלום הפרוש בעברית אומר סמיכות אסימטרית - השדיים לא סימטריות קרוב לודאי ריבוי רקמה פיברוגלנדולרית - כנראה הסיבה לתמונה השונה של השדיים נובע מפיזור שונה של רקמת השד או בלוטות החלב בשד בברכה ד"ר תמי קרני

21/10/2013 | 14:38 | מאת: בתיה

מנהלי פורום בריאות השד