כאבים בפטמות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/10/2013 | 13:06 | מאת: חן ח

שלום ד"ר. אני בת 23, אני נוטלת גלולות יסמין קבועות עקב כאבי המחזור שהיו לי. לפני שבוע סיימתי את המחזור להחודש והתחלתי חפיסה חדשה (מה שאומר שאינני לפני מחזור. והאמת שעם הגלולות- לא כואבות לי הפטמות לפני המחזור). כבר 4 ימים כואבות לי הפטמות רק שאני נוגעת בהן. יש לציין שאני לא מקיימת יחסי מין כבר שנתיים וחצי- עם אף גבר. רציתי לשאול ממה הכאבים? האם זה מעיד על משהו מסוכן? איך מטפלים בזה? לפני כחודש התחלתי טיפולי הסרת שיער באינפרא בפטמות. האם יש סיכוי שהכאבים בגללם? או שזה לא קשור? אשמח לתשובתך, תודה רבה רבה מראש.

בוקר טוב מתאורך אפשר לנחש שאולי הסיבה לכאב היא בעיקבות ה"טיפול" להסרת שיער. בכל מקרה כדאי לגשת לבדיקת רופא לראות אם מדובר בדלקת להתחיל בטיפול אנטיביוטי בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד